Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés,szállítás

Szállítási feltételek

A webáruházban feltüntetett árak győri üzletünkben érvényesek, egyéb megállapodás hiányában készpénzes fizetés esetén.

A megrendelt áruk személyes átvételére a győri üzletünkben van lehetőség helyszíni fizetés után.

A megrendelt áruk kiszállítása csomagküldő szolgálattal is lehetséges, ebben az esetben 2-7 munkanapon belül általában ez megtörténik.

 

 

A GLS futárszolgálat kiszállítása esetén a kézbesítés 3 órás időintervallumáról egy SMS értesítőt fog kapni, mely díjmentes szolgáltatás.

GLS Hungary Futárszolgálat
2351 Alsónémedi, Európa út 2.

Központi telefonszám: +36 29 886 700
Munkanapokon: 07.00 - 20.00

E-mail: info@gls-hungary.com

 

 

 

Kiszállítás esetén Ön köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés elismerni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a regisztrációs és szállítási megrendelésre vonatkozó oldalakon a kötelező mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.

Rendelését minden esetben visszaigazoljuk, ha szükséges egyeztetünk a megadott telefonszámokon. Ha kérdése van a 06/96 517-721 vagy 06/96 317-802 telefonszámon ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Az elektronikusan megkötött szerződésekre a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet, 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok) 305. §, 306. §, 307. §, 308. § illetve az általános üzleti feltételek érvényesek. Egyéb vitás esetekben a Győri Városi Bíróság az illetékes.